Tipsa på plocksidan i nästa Åter!
Goda nyheter, smarta självhushållarknep och roliga händelser.
Maila petter@alternativ.nu Gärna med bild.
Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Västmanland Familj söker tillökning/uppstart av minikollektiv (Västmanland)  (läst 814 gånger)

Krigsstig

  • Inlägg: 0
    • Västmanland
Västmanland Familj söker tillökning/uppstart av minikollektiv (Västmanland)
« skrivet: 26 aug-16 kl 00:50 »
Hej, vi är en liten familj på tre plus hund och katt. Vi vill nu skapa ett litet kollektiv, eller snarare utöka vår familj, beroende på hur man ser på saken.

Vi bor i ett litet, men mysigt och kärleksfullt hus på landet med en jättestor trädgård full med äppelträd och bärbuskar. Det finns goda möjligheter att odla till hushållet och eventuellt hålla ett par höns om man vill det. Är man mer intresserad av att mysa på terrassen eller spela fotboll, så finns det plats för det också.


Vår familj består idag av:
Christian - en 28-årig pappa och humaniorastudent på MDH som gillar att spela bas, lyssna på musik och laga mat. Camilla - En 33-årig mamma som håller på att starta företag inom grafisk formgivning/illustration, som gillar att maratonkolla på serier, skriva låtar och är intresserad av andlighet och personlig utveckling. Sonen Malte - dryga två år som gillar bilar, kaniner och glass. Samt hunden Coco och katten Max.

Självklart är vi feminister, antirasister, antifunkofober, pro-HBTQIA och allmänt vettiga människor med sunda värderingar. Vi äter blandad kost med fokus på det ekonomiska och har framtidsdrömmar om att kunna bli mer självförsörjande. Vi är som familj rätt så okomplicerade och jordnära med tacomys, lördagsgodis och ESC på storbild.

Fritiden spenderas gärna med att laga mat tillsammans, sjunga Disney-medleys, kolla på film eller serier (allt mellan Let's Dance och Game of Thrones). Vi sätter familjen först och lägger stort värde i att umgås genom kreativitet, intellektuella samtal, humor och sällskapsspel. Utöver detta spenderar vi också en del tid på granngården, där Camillas mamma med familj bor, och hjälper till med familjens hästar.


Vem är du då?
Du är någon som delar våra värderingar och som skulle passa in och trivas som en del av vår familj. Är du intresserad av ett korttidsboende så får du leta vidare, vi vill hitta något som är någorlunda permanent. Någon som vill vara en tredje stämma i våra spontansånger (obs, sångröst är ej ett krav), och vara med och forma hem och familj. Du är självklart drogfri och dricker med måttlighet. Du kan även vara ett vi i formen av ett par och barn i alla åldrar är välkomna.

Bonus: Om du är händig och gillar att bygga och fixa, göra trädgårdsarbete och liknande.
Bonusbonus: Du har körkort och bil.


Praktisk information.
Huset är beläget på landet precis utanför Köping i Västmanland, med garage och plats att parkera (finns planer för en carport utanför trädgården). Nära anslutning till E18 (35 minuter till Örebro och 25 minuter till Västerås). Det är cirka 20 minuter cykeltur till centrum och tågstationen, och ungefär 10 minuter till närmaste Ica.

Rummet i fråga är ett inrett källarrum på cirka 15kvm, plus ett rum på cirka 5kvm, som man antingen kan använda till garderob eller en barnkammare, plus ett litet förvaringsutrymme (finns även planer på att i framtiden lägga till ett extra badrum i anslutning till dessa rum).

Vi kommer ha vårt utrymme i husets vind och husets mellanplan (på ca 60kvm), med kök, vardagsrum, matsal och badrum är allmänutrymmen, allmänutrymme är även tvättstugan (som ligger i källaren), källarförråd, garage och uthus.

Övriga detaljer och överenskommelse diskuteras vid seriöst intresse. Fråga oss gärna om vad som helst. Självklart kommer vi att behöva lära känna varandra innan, men magkänslan är det absolut viktigaste.

Kontakta oss om detta verkar intressant.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

43 gäster, 2 användare
kickan1971, sakletaren

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser