Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Delägare/Omplacering Bordercollie-blandis  (läst 1432 gånger)

Enade

  • Inlägg: 0
Delägare/Omplacering Bordercollie-blandis
« skrivet: 19 maj-16 kl 18:11 »
Vi har världens finaste bordercollie-blandis på 4 år som vi nu letar deltidsägare, fodervärd eller om det skulle funka väldigt bra ny ägare till. Hon är otroligt intelligent och härlig, men behöver en tydlig ledare som kan ge henne roliga och stimulerande uppgifter eftersom hon blir understimulerad annars. Vi letar främst efter någon som vill aktivera henne genom exempelvis sök, spår, vallning eller agility. Den som har tiden att träna henne kommer få en helt fantastiskt hund. Då hon redan haft en ägare innan mig, önskar jag att nästa hem hon kommer till kommer vara hennes slutdestination.
Eftersom hon föddes på gatan (i Tyskland) och under sitt första år inte fick någon som helst uppfostran, har vi jobbat väldigt mycket med hennes beteende. Dock har hon fortfarande en del osäkerhet och nervositet kvar vilket verkligen kräver en trygg, stabil och tydlig ägare/ledare. Vi vill endast att seriösa personer med stor hundvana som tycker sig stämma in på den beskrivningen hör av sig. Hon funkar jättebra med andra hundar, hon kan dock vilja valla dem när hon upplever att de avviker från gruppen, så även personer som redan har hund är välkomna att höra av sig!
Skicka PM för mer info och bilder eller maila på hundenmana@hotmail.com     


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser