Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Camembert  (läst 1049 gånger)

prinsessansviskon

  • Inlägg: 11
    • Värmland
Camembert
« skrivet: 24 jun-15 kl 19:31 »
Hej har fått tag på otroligt mycket camembert. De är lite äldre, blöta och väldigt mjuka, kletiga. Kan jag göra något med dem? Annars inget fel på dem.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

481 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter



- Som vanligt ett mångfacetterat och informativt nummer om mycket som hör självhushållningen till.
/Håkan

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser