Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Ny värd för tavlorna under "Andra fjäderfän" - Daniel  (läst 1326 gånger)

Daniel Sörensen

  • Inlägg: 3005
  • Människan är naturens enda misstag.
    • Södermanland
    • Fotoalbum
Hej! Jag heter Daniel och är ny värd för tavlorna som ligger under "Andra fjäderfän", vilket innefattar tavlorna Ankor och Myskankor, Gäss, Kalkoner, Duvor, Vaktlar samt Övriga fjäderfän.

Min roll som värd kommer att vara att hålla god stämning på tavlorna, ta väl hand om nykomlingar, men även givetvis veteraner - förhoppningsvis så kommer det kunna medföra att fler vill skriva och bidra på tavlorna också.

Lite kort om mig:
Jag heter som sagt Daniel och jag bor på vackra ön Gotland 6 mil söder om Visby, vi flyttade hit i somras (2014) med alla våra djur, varav majoriteten är fjäderfän. Här på våran gård är planen att vi ska kunna bedriva lite småskalig självhushållning samt en liten gårdsbutik för andra som vill köpa närproducerat. Jag är speciellt intresserad av ankor/änder och gäss och det är det jag föder upp mest av. Men utöver det så har vi även höns, vaktlar och duvor, men jag har erfarenhet av fler fjäderfäsorter än så.

Har ni några frågor är det bara att fråga på så gör jag det bästa för att svara! ;)
Mina förhoppningar är att jag ska kunna bidra med glädje, värme och kunskap till de tavlorna jag är värd över!
Tidigare bott på gård i Småland och på Gotland där jag ägnade mycket tid åt fjäderfäuppfödning och självhushållning.
Bor nu i lägenhet i Södermanland och spenderar dagarna med balkongodling, fågelskådning och fotografering.
Mina bilder finns på: www.flickr.com/danielmsorensen


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Senaste numret (3/19) var verkligen jätteintressant (även om alla brukar vara intressanta). Gillar artiklarna om framtiden och skulle gärna läsa mer om alternativa, positiva framtidsvisioner (det är dags att se något annat än kollapsbaserade domedagsprofetior). Vill också lära mig mer om olika toalettlösningar.
/ Hanna

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser