Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  alternativa utbildningar  (läst 959 gånger)

Tjorven

  • Inlägg: 8
    • Ångermanland
alternativa utbildningar
« skrivet: 09 jun-14 kl 09:57 »
hej ! Någon som vet utbildningar inom någon alternativ terapi? Jag har försökt googla men det är så svårt att hitta utbildningar! 7

Annars är jag intresserad av alternativ medicin och där man hjälper människor med problem genom att se till helheten och inte till enbart själva symptomen . Har ni förslag på vad jag kan söka på?

tuslus

  • Inlägg: 534
    • Medelpad
SV: alternativa utbildningar
« Svar #1 skrivet: 25 jun-14 kl 17:30 »
Hej!
Jag vet inte riktigt vilken sorts alternativa utbildningar du menar, men axelssons har ju en del utbildningar som ser till hela människan. Alternativmedicin, menar du som kraniosakral terapi och traditionell kinesisk medicin, homeopati och sånt? i såfall har dom föreningar där du kan hitta utbildningar.

Jag vill å jag kan, jag vet bara inte riktigt hur ;)


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

119 gäster, 2 användare
Jesus Kristus Är Guds Ord, ~Älva~

* Forum

* Om tidningen Åter- Har tappat räkning på alla år vi läst denna. En av FÅ vettiga skrifter/guider till ett roligare o uthålligare liv. Aldrig tråkig. En idealisk present till alla som "vill själv" Tack Petter. (Behåll tian :-) )
/Allan o Kajsa

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser