Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Naturbyn: Dans-, yoga- och lekdag 19 juli  (läst 601 gånger)

Åfallet Naturby

  • Inlägg: 28
    • Närke
Naturbyn: Dans-, yoga- och lekdag 19 juli
« skrivet: 28 maj-14 kl 14:13 »
Dans-, yoga- och lekdag 19 juli

- för barn och barnsliga vuxna

Upptäck och lek med dans och yoga i Åfallet Naturby.
Eget skapande och ledda dans- och yogalekar till musik från jordens alla hörn med extra fokus på glädjen i Bollywooddansen! Åfallet Naturby ligger vid ett naturreservat nära Hjärtasjön i Tylöskog, södra Närke. De deltagare som vill kan också boka en tältkåta för övernattning.

Kursledare är Josefin Wikström som arbetar med skapande dans i skolor och ungdomscenter i Örebro kommun samt i Mumbai Indien.

Bollywood är den Indiska filmindustrin, där produceras varje år ett stort antal filmer. Det som utmärker de Indiska filmerna är att de är fyllda med sång och dans, mitt i ett bankrån bryter alla skådespelare ut i ett fantastiskt dansnummer. Just nu är Bollywooddansen på stor frammarsch i världen och allt fler människor upptäcker den glädje dansen ger. Jag är utbildad inom formen Bollywood jazz vilken är den stil som jag personligen tycker är den roligaste där stora glada rörelser står i centrum.

Varmt välkomna!

Kontakta oss för pris och program.

Viktor Säfve: kontakt@naturby.se

http://www.naturby.se


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

348 gäster, 8 användare (1 dolda)
Ett svart får, The Swedish Lord, donderboss, Hugo-, H2O, torpjens, per.martinsson

* Forum

* Om tidningen Åter- Att jag läst samtliga gamla nummer som fanns att få tag på för utlåning av denna tidning säger väl en hel del om vad jag tycker om den. En del av dem har jag lånat flera gånger. Jag älskar tidningen! Den är idérik, hoppingivande, livsbejakande, inspirerande och informativ och får mig att sjuda av iver och verksamhetslust. Jag kommer att köpa gamla nummer några i taget och nu är det verkligen dags att starta en prenumeration!
/Anneli

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser