Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Vilken hundförsäkring har ni och varför  (läst 14901 gånger)

majsan28

 • Inlägg: 1
  • Östergötland
SV: Vilken hundförsäkring har ni och varför
« Svar #20 skrivet: 27 apr-15 kl 09:49 »
Jag valde Agria för att de hade låg självrisk. Min hund som jag försäkrade är en 1,5 år ung border collie som jag älskar mest av allt. Jag gillade även Agria för att det verkade vara ett seriöst bolag som verkligen kan djur och hundar. Jag kan inte så mycket om försäkringar och ville bara vara säker på att min hund var trygg. Men jag vet inte om Agria passar alla raser - jag hade ingen att fråga om det heller så jag sökte bara på Google.

Tips! Jag hittade min hundförsäkring på den här sidan: http://www.xn--jmfrdjurfrskring-vnbk74ag.se/hundforsakring/
Tycker den var riktigt bra.

Lycka till alla hundisar!

Stockholmshund

 • Inlägg: 1
  • Södermanland
SV: Vilken hundförsäkring har ni och varför
« Svar #21 skrivet: 02 maj-16 kl 17:10 »
Fick BITTERT ångra att jag valde IF.  >:D Valde mellan Agria och IF's stora hundförsäkring.

IF är ett RIKTIGT dåligt bolag. Har pratat med många andra, alla rekommenderade Agria men gick envist till IF ändå p.g.a. den fasta självrisken. Nu i efterhand ångrar jag det bittert, för att betala 2500 kr i självrisk för "småfel" är helt idiotiskt! Men man får vad man betalar för. Alltså ingenting. Skulle inte rekommendera IF till min värsta fiende efter att ha fått "bråka" om vad försäkringen täcker och inte täcker... borde ha förstått det första gången jag ringde till djur-numret och det inte fungerade.

Suck......

PaulssonOve

 • Inlägg: 3
  • Skåne
SV: Vilken hundförsäkring har ni och varför
« Svar #22 skrivet: 10 dec-18 kl 11:06 »
Har en liten retriever valp på inkommande nästa vecka.. Har läst igenom tråden och funderade först på IF men så läste jag på lite och även kollat på försäkrahunden.se och Agria för det var den jag tänkte istället. Känns dyrt? Ska försöka läsa på mer om IF, nån bra tips?  ::)

 

Gurkmeja

 • Gäst
SV: Vilken hundförsäkring har ni och varför
« Svar #23 skrivet: 10 dec-18 kl 23:00 »
Stort grattis till valpen Per! Jag har Agria till alla mina djur. Det kan jag ju knappast rekommendera då de är dyrast (men har inte orkat byta) Jag skulle absolut kolla upp:  https://www.gjensidige.se/forsakring/privat/djurforsakring
de ska tydligen ha bra försäkringar, kanske även för djur då. Och ta högsta försäkringsbeloppet, vid en allvarlig skada är 25-30.000 rena smågodispengarna har man fått erfara. Och...Tandåtgärder innefattas inte av försäkringen, så lägg undan för det. Man kommer lätt upp i enorma pengar vid en tandsanering. Har man ekonomi & karaktär är ett alternativ att ha ett sparkonto till vovven. Men lägg tid på att lusläsa försäkringsvillkoren & jämför vad som egentligen ersätts.

Postat med Alternativ.nu´s app


torbjorn

 • Inlägg: 11177
  • Medelpad
SV: Vilken hundförsäkring har ni och varför
« Svar #24 skrivet: 11 dec-18 kl 12:18 »
Jag instämmer i att det är bättre att spara de pengar man annars skulle ha betalt i försäkringspremie, och så att säga fungera som sitt eget försäkringsbolag. Men man ska som sagt ha karaktär för det också.

Gika

 • Inlägg: 158
SV: Vilken hundförsäkring har ni och varför
« Svar #25 skrivet: 11 dec-18 kl 13:04 »
Folksam. 75000 i vård. Plötsligt händer det och efter att fått legat inne med dropp och mediciner i två nätter så har det nog betalat sig för några år framåt.
Håller med om att både veterinärer och försäkringsbolag occrar priserna nu för tiden.

Postat med Alternativ.nu´s app


Gurkmeja

 • Gäst
SV: Vilken hundförsäkring har ni och varför
« Svar #26 skrivet: 11 dec-18 kl 15:10 »
Just ja...utöver tänder så ingår i allmänhet inte mediciner heller i hundförsäkringarna. Och där finns inga som helst subventioner såklart. Tänder kan man inte få med, men i vissa försäkringar kan man nog med ett tillägg få med kostnader för mediciner och rehab.

Postat med Alternativ.nu´s app


PaulssonOve

 • Inlägg: 3
  • Skåne
SV: Vilken hundförsäkring har ni och varför
« Svar #27 skrivet: 16 dec-18 kl 07:01 »
Tack Gurkmeja känns väldigt kul! 75 000 kr i vård? Du milde.. att det var dyrt kunde jag ana men ojoj! Blir att lusläsa som ni sa och försöka hitta en som passar, ska även kolla in gjensidige - tack för tipset!


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

138 gäster, 2 användare
mosskullen, javill

* Forum

* Om tidningen Åter- Alltid lika härligt när åter trillar ner i brevlådan.
/EmelieT

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser