Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  letar efter en smed  (läst 1531 gånger)

fjällan

  • Inlägg: 320
    • Östergötland
letar efter en smed
« skrivet: 05 maj-13 kl 08:35 »
 letar efter en smed som skulle vilja vara med på vår marknad i Österbymo 8/6, och arbeta på plats, ingen kostnad för dig och bra reklam, förra året hade vi ca 2000 besökare. såg att någon bor i rimforsa, minns inte namnet..... hör av er om det finns något intresse, vi firar 5års jubileum och vill gärna kunna visa något extra, marknaden är endast för hantverkare i mindre skala och höns + övriga smådjur, samt att vi samarbetar med veteranmotorklubben i ydre, så mycket finns att se. men du smed hör gärna av dig om du vill vara med och förgylla dagen

smedpeter

  • Inlägg: 120
    • Jämtland
    • smedpeters hemsida
SV: letar efter en smed
« Svar #1 skrivet: 04 jun-13 kl 21:43 »
Kolla med Sveriges Konstsmidesförening  ;)
The early bird may get the worm, but the second mouse gets the cheese


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

342 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter- Den nya tidningen var t.o.m. skön att hålla i.Har även omslagets papper blivit lite annorlunda? Jag skriver lite annorlunda eftersom det är trevlig igenkänning i det som är väsentligt-nyttig läsning.Från min Växjöhorisont så var det trevligt att se Maja Söderberg och Nybrukarna. Lycka till med fortsättningen!
/John Moberg

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser