Hej Jag undrar lite på olika sätt ni försöker hålla era kossor rena,
Bra ämne !

Då EU:s nya hygienregler för kött införs vid årsskiftet..
"Djurägaren är ansvarig för djurens hälsa och välmående samt att de är rena när de skickas till slakt".
Har väl iofs varit ganska hårt tidigare också...
§ Kategori 1. Måttligt förorenade djur:
Avdrag med 200 kronor
§ Kategori 2. Kraftigt förorenade djur:
Avdrag med 400 kronor och ett rådgivnings-
besök från slakteriet om det handlar om flera
smutsiga djur i samma leverans.
§ Kategori 3. Mycket kraftigt förorenade djur:
Avdrag med 1 000 kronor plus att gården
beläggs med leveransstopp till dess att slakte-
riet genomfört ett rådgivningsbesök där en
åtgärdsplan upprättas. Slakteriets åtgärdsplan
för
misstänkt vanvård av djur aktiveras.