Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Skörda spritärtor  (läst 3009 gånger)

Malin.S.

  • Inlägg: 539
    • Norge
    • Jordnær mat
Skörda spritärtor
« skrivet: 17 aug-12 kl 19:17 »
Jag bor i zon 5 (Oslo-området) och har nu så smått börjat skörda mina spritärtor. Men jag undrar lite över hur ni andra gör. Jag tycker att två skidor som ser helt lika ut på utsidan kan ha så olika innehåll; den ena är fullproppad med stora fina ärtor och i den andra är ärtorna pyttesmå. Hur ska man egentligen skilja ut vilka som är klara och inte? Eller får man helt enkelt räkna med att en del "går till spillo"? Tja, hur gör ni själva?
Malin

 

Potatisblomma

  • Inlägg: 2404
    • Södermanland
SV: Skörda spritärtor
« Svar #1 skrivet: 20 aug-12 kl 00:51 »
Jag tycker nog att det syns och känns redan på utsidan...? Några enstaka skidor har pytteärtor, men de stoppar jag i munnen direkt  :)
Landsflykting i storstan...


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

573 gäster, 1 användare
Staem

* Forum

* Om tidningen Åter



- Tycker det verkar vara en mycket innehållsrik tidskrift. Användbara tips och råd för den nyfikne och för de som vill utveckla sitt bruk med hand och hjärta. Tack!!
/Märit Newberg

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser