Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  DIN kunskap behövs i Handboken!  (läst 4965 gånger)

Halte

  • Gäst
DIN kunskap behövs i Handboken!
« skrivet: 10 nov-11 kl 12:26 »
Handboken är en kunskapsbank för självhushållning och där står redan mycket matnyttig information, men det behöver fyllas på med information om olika redskap och verktyg. Din hjälp behövs för att fylla på med den informationen! Under "Hantverk" i handboken finns på några av undersidorna verktygskategorier, finns inte en passande rubrik/eller undersida kan du skapa en (eller be om hjälp så skapar någon en åt dig).
Alla kan skriva i Handboken efter att ha registrerat sig och all information är välkommen, stort som smått! Så ta chansen att hjälpa till att bygga en svensk självhushållar-bibel!

>> Till "Hantverk" i Handboken
>> Till Handbokens startsida


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Att jag läst samtliga gamla nummer som fanns att få tag på för utlåning av denna tidning säger väl en hel del om vad jag tycker om den. En del av dem har jag lånat flera gånger. Jag älskar tidningen! Den är idérik, hoppingivande, livsbejakande, inspirerande och informativ och får mig att sjuda av iver och verksamhetslust. Jag kommer att köpa gamla nummer några i taget och nu är det verkligen dags att starta en prenumeration!
/Anneli

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser