Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Ny i surdegsvärlden!  (läst 7872 gånger)

Håning

  • Gäst
SV: Ny i surdegsvärlden!
« Svar #20 skrivet: 20 nov-13 kl 20:27 »
Hitta detta hur man gör surdeg .   http://hd.se/mat/2006/11/16/saa-goer-du-surdeg/

lichiplommon

  • Inlägg: 547
    • Hälsingland
SV: Ny i surdegsvärlden!
« Svar #21 skrivet: 26 nov-13 kl 17:12 »
Ni som har diverse mystiska surdegar, kan ni inte ta en bild på ett tvärsnitt av ett bröd? Skulle vara intressant att se resultatet av den jästa processen.
här kommer en bild av ett bröd  på bara rågmjöl.

Gilbert

  • Gäst
SV: Ny i surdegsvärlden!
« Svar #22 skrivet: 26 nov-13 kl 17:24 »
Tack, då vet jag.

Så här blev mitt senaste.
http://www.alternativ.nu/index.php?action=media;sa=media;in=8359
« Senast ändrad: 26 nov-13 kl 18:56 av Gilbert »

 

lichiplommon

  • Inlägg: 547
    • Hälsingland
SV: Ny i surdegsvärlden!
« Svar #23 skrivet: 27 nov-13 kl 13:06 »
Och här en bild på ett bröd bakad på rågmjöl, vetemjöl, havregröt och lite linfrön.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

573 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter



- Hämtade just ut 11 gamla nummer av tidningen och skrockade välmående när jag öppnade paketet. Det ska bli så intressant att läsa dessa <3 Flera av sakerna känns väldigt aktuella just nu. Har bla funderat på jordkällare, flytta en timring och veganmat för självhushållare. Nu är jag ingen äkta vegan då jag blev lika glad över att ett nummer handlar om beredning av fårskinn men jag äter veganskt.
/Anna W

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser