Är det någon som har recept på pitabröd som håller sej mjuka efter gräddning. Alla recept jag har provat har gett hårda bröd, vilket gör det så svårt att rulla när vi äter Taco. 
Pitabröd
en halvliter vatten
25 g jäst
ett par teskedar salt
12-13 dl vetemjöl
Rör ut jästen i fingervarmt vatten.
Tillsätt salt och nästan allt mjöl, resten sparas till utbakning.
Knåda tills degen släpper bunken
Jäs i 1 timme.
Rulla bullar och platta ut.
Värm plåt/plåtar i ungnen på c.a 275 grader.
Lägg degplattorna på dom heta och
osmorda plåtarna och grädda i 3-4 minuter (du ser när de blir luftfyllda och ihåliga).
Vill du frysa in bröd så får du det mjukt igen efter uppting i 150 graders ungsvärme eller 15 sekunder i mickrovågsugn.
Smaklig måltid. Jag käkar ofta detta bröd och fyller det med allt från grönsaker till strimmlat grillkött och stuvningar.
Ett tipps om du vill ha dem lite matigare är att byta ut 3 dl av vetemjölet mot grahamsmjöl. Jag gillar det men då blir det mer som bondbrödsfickor än som riktig pita.
/Fred