Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Bryggsocker eller druvsocker  (läst 2708 gånger)

Cyklisten

  • Gäst
Bryggsocker eller druvsocker
« skrivet: 12 sep-08 kl 20:17 »
Jag ser att pgw.se har ett socker som de kallar bryggsocker, i beskrivningen står att det är druvsocker.
Någon som har provat druvsocker? Jag undrar om det blir någon skillnad i smak när man gör vin eller om det bara ska gå snabbare?

 

Kabo

  • Inlägg: 248
SV: Bryggsocker eller druvsocker
« Svar #1 skrivet: 13 sep-08 kl 00:40 »
Det är i första hand tänkt till öl (tror jag) Vanligt socker ger en läbbig smak på öl. Det bästa är väl egentligen att använda mer malt, då får man upp både smak och styrka men om man av någon anledning inte vill ha mer malt i ölen är det bättre med bryggsocker eftersom det inte ger någon bismak.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

425 gäster, 2 användare (1 dolda)
Assebrasse

* Forum

* Om tidningen Åter



- Den nya tidningen var t.o.m. skön att hålla i.Har även omslagets papper blivit lite annorlunda? Jag skriver lite annorlunda eftersom det är trevlig igenkänning i det som är väsentligt-nyttig läsning.Från min Växjöhorisont så var det trevligt att se Maja Söderberg och Nybrukarna. Lycka till med fortsättningen!
/John Moberg

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser