Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Surdeg på grahamsmjöl?  (läst 3978 gånger)

smilla26

  • Inlägg: 47
    • Bohuslän
Surdeg på grahamsmjöl?
« skrivet: 07 jun-11 kl 12:15 »
Undrar om det går att starta en surdeg på grahamsmjöl och i så fall, hur gör man?

Utekanin.

  • Inlägg: 42
    • Västergötland
SV: Surdeg på grahamsmjöl?
« Svar #1 skrivet: 07 jun-11 kl 12:48 »
Jag gjorde fördegen på grahamsmjöl sist och det brödet blev bra. Grunden var av rågmjöl och allt som allt blev det en blandning av det som fanns hemma.
Finns bra recept om söker på surdeg som är tydliga att följa då man börjar. Jag byter bara mjölsort och hoppas på det bästa :)

 

Storlyckans Anna

  • Inlägg: 4492
  • Tankspridd flicktant
    • Östergötland
SV: Surdeg på grahamsmjöl?
« Svar #2 skrivet: 07 jun-11 kl 15:09 »
Det går alldeles utmärkt.
Jag är inte tjock - jag har humlemidja.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

505 gäster, 1 användare
Häggblomma

* Forum

* Om tidningen Åter



- Tidningen åter har jag läst i några år som prenumerant innan dess läste jag hos vänner. Genom åren har jag utvecklats det har även tidningen och att ledaren skrivs av en så härlig och äkta människa som erkänner att man ibland får ge upp och tänka om. ALLA borde ha tidningen!
/ Maria

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser