Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Gös: brukar man äta skinnet?  (läst 6026 gånger)

karsan

  • Inlägg: 1928
    • Södermanland
Gös: brukar man äta skinnet?
« skrivet: 30 dec-13 kl 09:16 »
Jag har köpt en hel gös, 1 kg, som jag rensat och lagt i frysen.  Vill gärna tillaga hel i ugn med skorpsmulepanering. Är det en bra idé? I så fall, kan man panera direkt eller ska man fjälla först?

Jonte76

  • Inlägg: 219
    • -
SV: Gös: brukar man äta skinnet?
« Svar #1 skrivet: 30 dec-13 kl 10:33 »
 Ska du ungsteka gösen med panering på så äre bättre om du tar bort fjällen sen går skinnet bra o äta . vill du inte ha panering går det bra o ungsteka med fjällen på men då ska du inte äta skinnet

 

karsan

  • Inlägg: 1928
    • Södermanland
SV: Gös: brukar man äta skinnet?
« Svar #2 skrivet: 30 dec-13 kl 10:59 »
Tack Jonte, då vet jag!


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

998 gäster, 2 användare
torbjorn, Jonas_

* Forum

* Om tidningen Åter



- Bästa tidning jag någonsin har läst!
/Jeya M

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser