Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Korv  (läst 1374 gånger)

hajens

  • Inlägg: 545
    • Skåne
Korv
« skrivet: 25 nov-12 kl 11:38 »
Har gjort korvar. Hängt dem att torka i ca 15 grader. Är lite orolig att de skall ruttna istället för att torka.
Ni med erfarenhet, hur tar man bäst hand om nygjorda korvar utan att behöva äta upp dem direkt?
Svensk gul anka, hedemorahöns och kopparmaran
http://billinge22.hemsida24.se/

kurt

  • Inlägg: 3488
SV: Korv
« Svar #1 skrivet: 25 nov-12 kl 18:04 »
Vad är det för typ av korv? De kommer annars att torka i kylen också.

 

hajens

  • Inlägg: 545
    • Skåne
SV: Korv
« Svar #2 skrivet: 25 nov-12 kl 18:31 »
Vad är det för typ av korv? De kommer annars att torka i kylen också.

chorizo på grisfärs, tänkt att kunna grillas.
Svensk gul anka, hedemorahöns och kopparmaran
http://billinge22.hemsida24.se/


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

497 gäster, 2 användare
Tli, Ljunghonung

* Forum

* Om tidningen Åter



- Har läst tidningen hos en vän tidigare, men nu har jag äntligen kommit mig för att prenumerera själv. Ser fram mot mitt första nummer.
/Marie-Louise

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser