Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Hållbarhet på vassle  (läst 7241 gånger)

ziema

  • Inlägg: 3
    • Småland
Hållbarhet på vassle
« skrivet: 14 nov-11 kl 22:25 »
Har bakat en omgång ostkaka idag som just nu står i ugnen och då blev det en hel del vassle förstås.
Hur länge håller den?
Jag hade tänkt baka bröd på den, men kommer inte använda allt så vad kan man göra av resten?
Går det att frysa in, eller är det bättre att bara vattna blommorna med den? :)

 

Kabo

  • Inlägg: 248
SV: Hållbarhet på vassle
« Svar #1 skrivet: 14 nov-11 kl 22:39 »
Det går bra att använda i pannkaka också.
Men det är inga problem att frysa den om man ska använda för att baka senare.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

493 gäster, 2 användare
torbjorn, jacobi

* Forum

* Om tidningen Åter



- Så mysig, inspirerande och härlig tidning! Sätter igång en känsla av att allt är möjligt. Vill bli självhushållare nu! I framtiden ska vi ha våran gård och Jag längtar så! Livet kan vara bra underbart och det är värt att kämpa för sin dröm så vi kan leva på riktigt. Inte i samhällets ekorrhjul utan ta tillvara på livet till fullo.
/ Linda

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser