Jag tror inte man hittar någon komplett lista, och om det skulle finnas en så blir den förmodligen inaktuell ganska fort om inte någon arbetar på heltid med att hålla den uppdaterad. Skulle det bli tillfällig mjölkbrist i någon del av Sverige så kan vilken osttillverkare som helst bli tvungen att importera mjölk för att kunna leverera ost till sina kunder.
Det enklaste är ju att titta på SE-numret som står på all ost som är förpackad i Sverige, och sedan kolla på Livsmedelsverkets hemsida vilket mejeri eller förpackningsanläggning som har det numret. Om det visar sig vara en ompackad ost (anläggningen är i kategori RW "rewrapping establishments" ) så ska man dra öronen åt sig, för då vet man ju inte alls varifrån osten ursprungligen kommer. Ofta är ompackade ostar tillverkade vid något svenskt mejeri, men räknas som andrasortering (ofta egentligen utmärkt ost men den fick inte riktigt rätt smak och konsistens för det namn den egentligen var tänkt att få), och då säljs den via ompackaren istället för under något känt mejeris eget namn. Men man vet som sagt aldrig.
http://www.livsmedelsverket.se/produktion-handel--kontroll/livsmedelskontroll/livsmedelsanlaggningar/eu-godkanda-anlaggningar/ , ompackarna finns under sektion I och mejerierna under sektion IX.
På ost som är packad utomlands står någon annan kod istället för SE. T ex NL för Nederländerna eller DE för Tyskland. Och då får man söka på det landets livsmedelsmyndighets site för att ta reda på detaljer om tillverkaren.