Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  fårikål  (läst 2145 gånger)

geirh

  • Gäst
fårikål
« skrivet: 30 sep-06 kl 13:34 »
Ahhhh. Nå står det 10L fårikål på spisen.

Om ungefär 2 timmar är den färdig. otroligt bra. Håppast det bli lite kvar til i morgon.

Enklaste recept i verden. styckar av lam som är svår at anvenda till annat är basen i fårikål. Hvitkål, sort peppar (hele). Legg ett lag kjött, kål, peppar til kjelen är full. Hell 1L kokande vatten över. Koka på låg värme till kjøtter lösnar från benen.

Ät och njut.

Geirh  :)


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

849 gäster, 2 användare (1 dolda)
Berberis

* Forum

* Om tidningen Åter



- Mycket intressant och inspirerande läsning! Jag har lärt mig mycket användbart, bl.a inför eventuella framtida getter. Tidningen är dessutom väldigt fin att bläddra i. Otroligt prisvärd! En får mycket för sina 30 kronor.
/Sofie S

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser