Tipsa på plocksidan i nästa Åter!
Goda nyheter, smarta självhushållarknep och roliga händelser.
Maila petter@alternativ.nu Gärna med bild.
Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  Vad är detta för gult?  (läst 209 gånger)

TrottoarSlacker

  • Inlägg: 47
    • Östergötland
Vad är detta för gult?
« skrivet: 25 apr-19 kl 17:56 »
Hej på er, kan någon kanske veta vad detta är för gult? Har satt frön i gamla rengjordna mjökförpackningar, vissa har börjat växa och vissa inte ännu. Tog bort plasten som jag hade över odlingslådorna i förrgår och satte ut lådorna ett par timmar när det var soligt o varmt. Sen ställde jag tillbaka alla lådor i det soliga fönster de stod innan men utan plast över. Idag när jag kom hem har en del av jorden som gul beläggning. Både där det växt upp plantor o där det inte finns nåt. Ser inte ut som mögel men har ingen aning. Vet någon? Kan det vara pollen som samlats eller är det nåt skadligt tror ni? :confused:


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

102 gäster, 5 användare
alternaiv, Palle500, Fridhemmet, Allam, per.martinsson

* Forum

* Om tidningen Åter- Den nya tidningen var t.o.m. skön att hålla i.Har även omslagets papper blivit lite annorlunda? Jag skriver lite annorlunda eftersom det är trevlig igenkänning i det som är väsentligt-nyttig läsning.Från min Växjöhorisont så var det trevligt att se Maja Söderberg och Nybrukarna. Lycka till med fortsättningen!
/John Moberg

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser