Visa kommentarer
Visa alla kommentarer skrivna av användaren. Observera att det endast är kommentarer i album som du har rättigheter att se som listas.
i DSC 0024 - Postad Maj 10, 2013
smajsan, ingen hann se nåt, så många som ville handla,  o alla samtidigt.. jag hann inte se, rakt ner i lådan, beroende på stress o många kunder. jag tror mer det beror på för varmt under värmelampan, kanske en höna som blev inträngd under värmen eller helt enkelt gillade värmen... men visst, man vill ju ha friska o sunda djur. hon lever o trivs o ser inte ut att lida, sen får jag se hur det utvecklas med tiden... men som sagt, all heder åt oskar med granne för trevligt o sjysst bemötande!!
i DSC 0024 - Postad Maj 10, 2013
jag ville bara visa hur det kan se ur, nu mår hönan ok, men hur det blir vet man ju inte. jag, oskar o hans granne, det var ju inte oskar  som sålde henne, har pratat o nu är det avklarat! men jag tycker likväl att en bild av sådana häxfötter visar hur det kan bli, om det är kläckare eller för varmt under lampa vet jag inte, men, men.. glad är hon än så länge....
i Karin och Karin. - Postad Apr 08, 2013
såå  läcker!!!
önskar jag kunde...
i hemma hos mig - Postad Apr 08, 2013
jag gjorde en mapp med bilder hemifrån, hoppas de kan glädja o kanske inspirera!!
kommer fler....
i hemma hos mig - Postad Apr 08, 2013
tack för fina kommentarer! värmer efter tillbyggnad efter eget huvud....., man ser knappt gamla huset på den här bilden,ska lägga ut några fler....
ett torn  har jag alltid drömt om, jag slutade drömma en stund... o vips!
i rosskycklingar - Postad Mar 14, 2013
ok, jag försökte få med fodertråget, så man kan se hur de växer..benen är rejält grova, jämfört med andra kycklingar, tycker jag. vi kan skriva om det under broilertråden?
i små söta rossisar - Postad Mar 13, 2013
Ska ta lite kort i morgon,  om jag hinner... de växer så det knakar i början när de bara är inne o ratar allt utom start...
Avla planerar jag inte, om de mår bra så får de leva så länge det går, o självklart vore det kul  med vuxna, men det finns olika ross, tror 308 är lättare att avla på, men jag vet inte. oavsett, de är roliga att ha!
i små söta rossisar - Postad Mar 08, 2013
ross. de är en dag gamla på bilden.
Aeva Media 1.4c © noisen / smf-media

Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Köpte numret främst för att jag tänker lära mig spinna, men förutom det fanns mycket annat intressant, som skötsel av naturbetesmarker och hoppfulla nybörjarbrev!
/Johanna W

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser