Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Flersam kvinna (29) söker livspartner (man/kvinna/?)  (läst 468 gånger)

kafkaesque

  • Inlägg: 1
    • Västmanland
Flersam kvinna (29) söker livspartner (man/kvinna/?)
« skrivet: 24 mar-23 kl 19:30 »
Hej :)

Några fakta till att börja med: Jag lever polyamorös/flersam sedan några år och tänker inte att ändra på det. Finns så mycket kärlek i mig helt enkelt :P Jag vill inte ha barn och vet ej om det gör något om den andra (du) har, det beror på. Jag bor för tillfället i Västmanland, men siktar på att flytta till västkusten igen inom de nästa åren (det är dock inte huggit i sten :P). Är nog rätt så vänster i mina politiska åsikter. Ålder spelar inte jättestor roll, men du skulle helst inte vara äldre än typ 40. Jag tillhör ingen religion, men jag intresserar mig mycket för buddhistisk filosofi, meditation och yoga.

Du läser fortfarande? Nice! Då kan jag nu berätta vad jag egentligen är ute efter :D Jag letar efter en man/kvinna/vad du identifierar dig som som jag kan dela mina drömmar, mitt liv med ("nesting partner", hur det kallas så konstigt i polyamorösa kretsar :D ). Jag vill helst bo på landet, antingen i ett redan befintligt kollektiv eller ekoby, eller starta någonting eget. Just nu läser jag en trädgårdsutbildning och vill även lära mig mer om odling. Att kunna ta hand om odlingar, kanske en skogsträdgård, att ha några djur, då vore jag glad. Helst om jag kan dela det med någon :)

I en relation är det avgörande för mig att det finns bra kommunikation och att man kan lita på varandra. Att den andra också tar initiativet, har egna idéer, och matchear min handlingskraft så vi kan bygga upp nåt fint tillsammans. Och vi ska kunna ha kul tillsammans också, till exempel när vi är ute på äventyr :) Utöver natur är min största passion klättring, både inomhus och utomhus.

Låter det som vi skulle lära känna varandra? Hör av dig! :)
Ha en fin dag :)
/kafka
 


Dela detta:

* Inloggade just nu

315 gäster, 4 användare (1 dolda)
Björkris, Nina W, DennisCA

* Forum

* Om tidningen ÅterVilken underbar inspiration!
/Anneli Ullergård

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser