Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Skåne enkelt boende sökes - stuga eller torp att hyra eller köpa för runt 500000 :-  (läst 303 gånger)

ultralöparen

  • Inlägg: 1
    • Skåne
Hej!

Jag är en medelåldersman som vill komma bort från stadshetsen och bosätta mig i skogen, gärna nära någon insjö. Jag uppskattar tystnaden då jag har högfungerande autism och är lite ljudkänslig. Jag söker efter en enkel liten stuga eller ett litet torp med små eller inga renoveringsbehov. Allt från ca 20 kvadrat till kanske 40-50. Jag är inte speciellt händig men kan tänka mig enklare renoveringsuppgifter, typ måla, eller möjligtvis assistera någon som kan sin sak under en kortare period.
Jag har inga jättehöga krav men vill att det finns indragen el. Och när det gäller uppvärmningssystem så ser jag helst att det är så lätt som möjligt att sköta, men om boendet värms upp med ved och det finns möjligheter i närheten att få sådan hemkörd så är jag öppen för det. Dock vill jag inte behöva klyva min egen ved. Vatten och avlopp är också önskvärt om det finns i boendet, men är det lätt att ordna vatten i närheten så är jag inte helt emot det. Toalett är jag också flexibel med, men ser gärna att det är så enkelt som möjligt att sköta.
Det får gärna finnas en liten jordplätt att odla eget på men det är inget måste. Jag är öppen för diskussion. Jag kan hyra för en inte alltför hög summa eller köpa något för max 500000 - 600000 kr. Ska jag hyra så är kravet att man får ha djur i hushållet då jag troligtvis har med mig en hund.
Jag ser helst att objektet finns i Skåne men kan också tänka mig något från angränsande län om rätt objekt dyker upp.
Så om ni känner att ni har något som skulle kunna passa utifrån ovanstående beskrivning så bara skicka ett mail. Ha det gott!

 


Dela detta:

* Inloggade just nu

98 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen ÅterKan verkligen rekommendera denna utmärkta matnyttiga publikation! Blir förvånad varje gång den dimper ner hur bra och detaljerade artiklarna är. Dessutom mycket inspirerande. :)
/Anders Ö

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser