Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:   Skogsarbete..  (läst 183 gånger)

Solrosen1969

  • Inlägg: 4
  • Intresserat av; ekologi/biodynamik/ permakultur
    • Skåne
Skogsarbete..
« skrivet: 13 jan-21 kl 12:52 »
Söker något skogsarbete runt Karlskrona trakten. Det blir i första hand yxa och såg, för i nuläget krävs det ett körkort till motorsåg, som jag inte innehar. Jag är liten 'rusten', då jag har suttit länge i soffan  ;D

Har körkort till bil och traktor, men har inte kört på flera år. Av interessen har jag häst, och har lite erfarenhet av körning med häst ( har själv haft häst,  dock inte en skogshäst ) Jag skriver en otraditionell jobb sökningsannons, för att jag är en otraditionell människa. Jag måste kunna ha min hund med på jobbet. Lönnen är inte viktig.

Vh Solrosen


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Har dessa godingar i mitt fritidshus och har lagt band på själv att inte läsa de förens jag har läst ut en annan bok, mycket tråkigare bok, vilket gett mig en rejäl sporre att läsa ut den och börja med dessa tidningar! Har tjuvläst en och spoiler, den var jätteintressant!
/Rebecca B

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser