Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Starta kollektiv?  (läst 170 gånger)

Muu

  • Inlägg: 1
    • Uppland
Starta kollektiv?
« skrivet: 13 sep-20 kl 13:08 »
Hej på er!

Jag har planer på att flytta ut på landet och gå mot ett mer naturligt och hållbart levnadssätt. Ett sätt för det här är ju att starta någon form av kollektiv med likasinnade personer. En plats där vi kan arbeta och vara kreativa på olika sätt tillsammans och individuellt. 
Vill understryka att jag inte söker efter ett kollektiv där en gör "allt tillsammans" För mig handlar det mer om att arbeta på gården (?) tillsammans och sen göra vad en vill med sin fritid. Några ledord jag tycker är bra här är  "Frihet" "Hårt arbete" Kreativitet" "Ödmjukhet".

Har du liknande planer eller kanske ba " Det här låter ju najs" eller söker någon till ditt redan existerande kollektiv eller bara vill bolla idéer, hör av dig! Jag svarar alla som skriver. ;)

Ha det fint!


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Det här är tidningar som jag kommer hålla reda på och spara på samma ställe, de fungerar som en uppslagsbok!
/Lovisa

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser