Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Södermanland Hus och djur-vakt sökes i januari eller eventuellt februari  (läst 195 gånger)

pärlugglan

  • Inlägg: 1
    • -
Södermanland Hus och djur-vakt sökes i januari eller eventuellt februari
« skrivet: 20 nov-19 kl 19:53 »
Hus och djur-vakt sökes i januari eller eventuellt februari. Vill du bo i vårt fina hus på Mörkö (två mil söder om Järna, Sörmland) i januari när vi reser bort? Huset, som är från mitten av 1800-talet, ligger vackert bredvid havet och ett naturreservat. Här är väldigt lugnt och skönt. Vi har en katt, kaniner och höns som behöver omvårdnad. Det är enklare standard i huset med utedass och kallvatten. Det är inga problem att få varmt i huset och vi har en fin vedeldad bastu :). Det är bra om du har bil. Det går en buss till Järna/Södertälje ca 2 km härifrån, men den går inte så ofta.
Vi är flexibla med datumen, men vill vara borta ca fyra veckor (tre kan också fungera). Är du intresserad så skriv ett meddelande och berätta lite om dig själv så tar vi det därifrån.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

140 gäster, 2 användare (1 dolda)
Gröfre Slissing

* Forum

* Om tidningen Åter- Mycket intressanta uppslag! Blev väldigt sugen på att skaffa höns. Efter större delen av renoveringarna på huset är klara så ska jag bannemig också skaffa mig några höns!
/Dennis Bengtsson

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser