Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  Verkstadsplats i Malmö/Lund/Lomma-trakten?  (läst 1978 gånger)

LinaLo

  • Inlägg: 0
    • -
Verkstadsplats i Malmö/Lund/Lomma-trakten?
« skrivet: 23 apr-13 kl 20:24 »
Hej!

Jag söker plats i verkstad i Malmö/Lund/Lomma-trakten! Jag har fått napp i en verkstad i Malmö som verkar bra, men vill gärna kolla här också. Jag kommer att bo i Lomma från augusti för att läsa på Alnarp (nu bor jag i Göteborg där jag har en verkstadsplats som fungerar jättebra), och eftersom jag har en liten son så vill jag allra helst hålla till lite närmare bostaden. Mina möjligheter att köra bil är rätt begränsade eftersom min man kommer att använda den mycket i jobbet, så kollektivtrafik behöver finnas.

Jag behöver ingen drejskiva eftersom jag främst bygger, tummar o.dyl., men det vore bra med en ugn. Om det dessutom finns möjlighet att dela glasyrer och viss utrustning så är det toppen!

Hör gärna av dig om du vet något!!

Lina Lo Gillefalk


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Den nya tidningen var t.o.m. skön att hålla i.Har även omslagets papper blivit lite annorlunda? Jag skriver lite annorlunda eftersom det är trevlig igenkänning i det som är väsentligt-nyttig läsning.Från min Växjöhorisont så var det trevligt att se Maja Söderberg och Nybrukarna. Lycka till med fortsättningen!
/John Moberg

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser