Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  Getgrädde?  (läst 3939 gånger)

Nying

  • Inlägg: 82
Getgrädde?
« skrivet: 10 aug-08 kl 18:20 »

Hur ter sig getgrädde och hur mycket får man ut i förhållande till arbetsinsatsen? Är den vispbar eller bara som kaffegrädde?  ??? Med andra ord - är det värt att försöka nosa reda på någon gammal separator och är det något särskilt man skall tänka på i såfall?

//M

Gruff

  • Inlägg: 4550
    • Östergötland
    • Caprifool
SV: Getgrädde?
« Svar #1 skrivet: 10 aug-08 kl 19:11 »
Att den är komplett   ;) Och om det finns ny o-ring att få tag på till klockan.

Absolut bästa vaniljsåsen får man om man häller grädde över sina kefirgryn 24 timmar, silar och har i vanilj och lite socker. Fräscht och inte alls tungt i magen. Fast, man blir lite tyngre RUNT magen förstås  :-[

Jag har aldrig hårdvispat grädde. Jag gillar inte ens gräddtårta  :-[ Men ett generöst fluff till jordgubbarna har jag allt åstadkommit.

Tja, inte skulle jag vilja vara utan grädden till svampen i höst i.a.f. Jag är glad åt min separator.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

555 gäster, 2 användare
ärt, Bokohammare

* Forum

* Om tidningen Åter



- Otroligt mycket läsvärda artiklar. Jag väntar alltid med spänning på nästa nummer, en otroligt bra tidning!
/ Pia Elldalen

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser