Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  Kyckling som ramlar  (läst 140 gånger)

Skogsfrida

  • Inlägg: 6
    • Värmland
Kyckling som ramlar
« skrivet: 27 okt-20 kl 16:16 »
En kyckling som är 8 veckor har blivit svag i benen. Den är inne rumsvärme och har kunnat flyga upp på kanten av sin låda ca 30 cm. Nu kan den inte flyga upp på sin sittpinne ca 5 cm utan att ramla ner på andra sidan med näbben före.

Den äter och dricker om man tar fram mat till den.
 
Kan det vara någon brist den har? eller sjukdom? Är kläckt i maskin. Den var ensam som kläcktes (av 10 ägg) men vi har försökt stimulera den. Tänkte den kanske mår dåligt av att vara ensam.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

387 gäster, 6 användare
Gull-Britt Andersson, Efwa, Björkris, 127, kretslopp, OliK

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser