Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  Söker recept på rabarberchutney (i synnerhet från tidningen Land :) )  (läst 89 gånger)

Elisabeth A

  • Inlägg: 63
    • Gästrikland
Hej!
Jag har fått tillgång till grannens rabarber  :) och vill nu göra rabarberchutney. Det jag allra helst skulle vilja ha är ett recept som fanns i tidningen Land under 1990-talet. Om ingen har det så tar jag gärna emot andra beprövade recept. Receptet från Land innehöll
rabarber
russin
vinäger
lök
socker (farin tror jag)
och kanske kanel
och kanske något annat också.

Är det någon som har ett recept med dessa ingredienser även om det inte kommer från Land, så är jag tacksam om du vill dela med dig det.

De flesta recept på nätet innehåller ättikssyra, jag har provat och det var inte gott... vet inte hur jag översätter det till vinäger heller så ett "färdigt" recept vore himla bra  o:). 


Dela detta:

* Inloggade just nu

394 gäster, 5 användare
Paza, ca, Ett svart får, Adels, malarmaster

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser