Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  Polyetenrör i grävd brunn  (läst 110 gånger)

Vanda Kehr

  • Inlägg: 1
Polyetenrör i grävd brunn
« skrivet: 29 jun-20 kl 10:32 »
Hej. Jag håller på och renoverar en grävd brunn. Brunnen är ca 3, 8 m djup och 1,2 m i diameter. Mellanrummet mellan ringarna behöver tätas, men jag har inte hittat någon bra och långsiktig lösning.

Är det någon som har erfarenhet av att köra ner ett Polyetenrör (godkänt för dricksvatten) i grävd brunn. Tanken är att fylla mellanrummet mellan plaströret och de bef. cementringarna med sand. Kommer använda mig av en sänkbarpump så behöver inte göra några hål el anslutningar i plaströr 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Att jag läst samtliga gamla nummer som fanns att få tag på för utlåning av denna tidning säger väl en hel del om vad jag tycker om den. En del av dem har jag lånat flera gånger. Jag älskar tidningen! Den är idérik, hoppingivande, livsbejakande, inspirerande och informativ och får mig att sjuda av iver och verksamhetslust. Jag kommer att köpa gamla nummer några i taget och nu är det verkligen dags att starta en prenumeration!
/Anneli

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser