Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Bohuslän Lantligt rum utanför Göteborg/Kungälv från 1 juli  (läst 345 gånger)

disajners

  • Inlägg: 9
    • Bohuslän
Bohuslän Lantligt rum utanför Göteborg/Kungälv från 1 juli
« skrivet: 08 jun-20 kl 18:59 »
Hej!
Jag söker en kvinnlig inneboende. Jag hyr ett hus på landet utanför Göteborg/Kungälv och hyr ut två rum eftersom huset är för stort för bara mej. Ett av rummen är ledigt nu 1 juli (ev tidigare). Det är på 12 kvm med gott om inbyggd förvaringsplats, och helt eller delvis möblerat. Jag eldar med ved för värme och varmvatten vilket man gärna får hjälpa till med mot lite lägre hyra. Hyran är på 3.600 kr/mån, men med eldning 3.400 kr.
Städning av gemensamma ytor hjälps vi delvis åt med. Du får tillgång till gemensamt kök (fullt utrustat), extra matrum, badrum, tvättstuga (med badkar), parkering, stor trädgård (med äppelträn och bärbuskar). I hyran ingår också el, bredband med mera, samt gemensamma förbrukningsvaror (toapapper, tvättmedel etc). Ett i princip eget allrum ingår också (som delas med den andra inneboenden). Det går också att få lite extra förvaringsplats i förråd. Det finns även möjlighet till enklare odling.
Jag själv är en kreativ och glad kvinna som bl.a är intresserad av trädgård och har hund på halvtid, (har ej barn). Jag tycker det är jätteviktigt att leva klimatsmart så gott det går – dvs inte slösa med el och vatten, kompostera och sopsortera så mycket som möjligt osv.
Jag bor i en by med totalt tio hus och är granne med ett stall. Utsikten är galet vacker med hästhagar där man kan ana Nordre Älv i bakgrunden.
Det är bra att ha bil eller att vara ganska hurtig eftersom busshållplatserna ligger 1 resp 3 km bort. Med bil tar det bara 30 min till centrala Göteborg och 20 min till Kungälv.
Jag vill att du är rökfri, är vuxen, inte har hemmavarande barn och helst inte heller husdjur. Viktigast är att vi har någorlunda lika värderingar och att personkemin funkar.
Svara hellre i ett meddelande här än i kommentarsfältet. :-) (eller till lena.gron@gmail.com)


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

285 gäster, 10 användare (2 dolda)
Ett svart får, Liisa, Beccazin, DennisCA, kallekullen, Prillis, M Bond, tranberga

* Forum

* Om tidningen Åter- Alltid lika härligt när åter trillar ner i brevlådan.
/EmelieT

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser