Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Dalarna Trevligt ungsto  (läst 449 gånger)

Silvberg

  • Inlägg: 22
Dalarna Trevligt ungsto
« skrivet: 31 okt-19 kl 08:15 »
Musblackt sto, 1 år 8 månader, i dagsläge ca 130 mhk. Mycket lugn och stabil unghäst. Orädd och har självförtroende, tuff och tålig. Positiv till allt och älskar stå i centrum. Haft sele på sej, bryr sej inte om mycke. Snäll med hovslagare, kan stå uppbunden, snäll att leda och hantera. Går duktigt på transporten, åker lugnt själv och kliver av fint. Följer med som handhäst i både ridning och körning. Har inte brytt sej om trafik vi mött. Hon kommer att bli en riktigt snäll och stabil familjehäst som passar till det mesta då hon har fantastiskt psyke. Vi vill att hon kommer till ett hem med vana av unghästar där hon får vara med och göra saker. Fodervärd till rätt person kan också tänkas.
https://hastnet.se/sv/annons/ungponny-1355168
Anna-Karin


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Tidningen åter har jag läst i några år som prenumerant innan dess läste jag hos vänner. Genom åren har jag utvecklats det har även tidningen och att ledaren skrivs av en så härlig och äkta människa som erkänner att man ibland får ge upp och tänka om. ALLA borde ha tidningen!
/ Maria

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser