Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  linolja på 10-15 ga ektrall?  (läst 7061 gånger)

malarmaster

  • Inlägg: 4101
    • Småland
SV: linolja på 10-15 ga ektrall?
« Svar #100 skrivet: 05 jun-20 kl 12:48 »
Tack för det testet men det var länge sedan denna produkt bekräftades vara bluff. tror dock inte x-lab godkänner detta . Som målare o byggnadsvårdare har jag länge betraktat denna produkt som bluff,särskilt som det är en plastfärg och direkt olämplig på både sten o trä. Man har ju länge marknadsfört den i Sverige men inte uppnått några volymer då företaget bara har munväder istället för tester att visa upp. nu är det nog ändå slut då det svenska företaget går på sparlåga. kommer ihåg den dagen då en representant kom in i min färgbutik o ville sälja in. kunde inte svara på de enklaste frågor utan körde bara den vanliga valsen. Det är några år sedan men ingen har någonsin frågat efter denna produkt och givetvis blev det inget inköp. plastfärger var förbjudna i min butik och endast produkter som var miljövänliga och beprövat bra för sitt ändamål salufördes.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Förvånansvärt väl sammansatt och innehållsrik tidning! Kanske är det just för att den är skriven av entusiaster, inte professionella skribenter, som den andas så mycket glädje och inspiration.
/Jeuce

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser