Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Tipsa om Handboken i forumet  (läst 2351 gånger)

Petter B

  • Administratör
  • Inlägg: 3635
    • Västergötland
Tipsa om Handboken i forumet
« skrivet: 28 nov-12 kl 18:20 »
Då var det vinter igen, dags att ta ett nytt ryck med Handboken. Hoppas vi kommer igång ordentligt och kan fylla på med mycket och bra kunskap.
Halte lade förra året in en massa klistrade trådar i forumet med titlar som "Läs om biodling i Handboken" osv. Jag tänker att dessa trådar kunde funka som fönster mellan motsvarande avdelningar i forum och handbok.
Har du skrivit något i handboken, nämn det gärna i den aktuella tråden så kan fler hitta det du skrivit och kanske hjälpa till med texten.
Har du läst något bra i handboken eller tycker du att det är någon text som saknas? Tipsa om det i Haltes handbokstråd på den aktuella avdelningen!
Vi har ju ett enormt forum med välfyllda avdelningar och massor av medlemmar, det kan vi utnyttja för att fylla även Handboken med intressant kunskap.
 :)


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Har läst tidningen hos en vän tidigare, men nu har jag äntligen kommit mig för att prenumerera själv. Ser fram mot mitt första nummer.
/Marie-Louise

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser