Har flått, tagit ur och styckat henne nu (vilket underbart skinn förresten!

) Och eftersom det är min första kanin jag "slaktar" så jag har ju lite halvdålig koll på hur det SKA se ut inuti. Men det luktade fräscht, som andra djur man styckar ungefär. Hon hade inte en massa överflödigt fett, snarare tvärtom. Det var urin i urinblåsan och små jättehårda bajspluttar i tarmen. Sen var det jag förmodar (

) var magsäcken uppblåst men med väldigt lite innehåll i... Jag skar inte sönder den eftersom jag höll till inne i köket

men jag tyckte att den var väldigt uppblåst... Men kan en kanin dö av det...? Som sagt slem i nosen, men lungorna var rosa och fina...
Jag la i alla fall köttet i frysen så länge... Känns jäkligt onödigt att kasta nästan ett kilo prima kött...

Men jag är ju å andra sidan oxå väldigt skeptisk till att ge ett självdött djur till hunden... Koka det kanske...? Då ska väl alla eventuella bakterier/virus/parasiter dö... Eller? Jag är kluven...
Hittade ingenting som skulle kunna likna foster förresten, hon parades ju för en vecka sen...
Allt är bara trist som FAN just nu...

Måste nog gå ut och kika lite på Ettan, Fias unge... så jag får lite hopp inför framtiden liksom...

/Sara