Slaktade några äldre myskdrakar i påskas. De hängde jag i våran potatiskällare under 4 dygn, ca 10grader där nere.
Jag gjorde så att jag tog ur dem men lät fjädrarna sitta kvar. Sedan så flådde jag en och på den andra så skar jag ut bröstfileérna. Lite tuggmotstånd men misstänker att det hade varit mycket värre om de inte hängt (de var väll runt 4-5 år gamla). En ligger kvar i frysen än, den hela.
La även i en utan att hänga i frysen också och man kunde se en färgskillnad i köttet. På den som inte hade hängt var köttet ljusare medan de som hängt hade det en mycket mörkare färg.

Jag var noga med att stå och lukta på de som hängt så det inte börjat lukta konstigt.
Under rötmånaden känns dock inte detta som en smart idé... Flugäcklena lägger ju ägg inom någon timme på allt dött de kan hitta, dagen efter är det larver på en gång. :X *spyr*.