Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Julskinka från Linderödare  (läst 2379 gånger)

AnnaPanna_is_back

  • Inlägg: 344
Julskinka från Linderödare
« skrivet: 28 nov-08 kl 08:25 »
Jag skulle så gärna vilja köpa en julskinka, rimmad och klar för tillagning (precis som de man köper i affären alltså!) men från en Linderödare! Var kan jag köpa det!? Jag bor i Herrljunga...


AnnaPanna_is_back

  • Inlägg: 344
SV: Julskinka från Linderödare
« Svar #1 skrivet: 29 nov-08 kl 16:43 »
Om någon har en skinka från en Linderödsgris som INTE är rimmad, så är jag intresserad av det med...
får läsa på hur man gör bara :-)

Frances

  • Inlägg: 7906
  • Draco Dormiens Nunquam Titillandus
    • Västergötland
SV: Julskinka från Linderödare
« Svar #2 skrivet: 29 nov-08 kl 17:43 »
Samma här och vi bor "nästan" grannar :)
" Först vill man bli nånting. Sen tror man att man är det man ville bli. Sen blir man kanske det man trodde att man var"

louise

  • Gäst
SV: Julskinka från Linderödare
« Svar #3 skrivet: 30 nov-08 kl 11:00 »
de va ju fan att min chark inte är förverkligad:) Får man fråga vad  ni är beredda att betala för en sån? Linderöd ligger prismässigt mellan gris å vildsvin å är inte helt billigt.

AnnaPanna_is_back

  • Inlägg: 344
SV: Julskinka från Linderödare
« Svar #4 skrivet: 30 nov-08 kl 13:36 »
jag är beredd att betala vad säljaren anser att det ska kosta, för jag utgår från att den som säljer tar betalt för att täcka sina kostnader och dessutom får en slant över så att verksamheten ger en vinst  :-[

louise

  • Gäst
SV: Julskinka från Linderödare
« Svar #5 skrivet: 30 nov-08 kl 21:30 »
vad underbart! det är inte så att du är spekulant på en halv linderödsgris framåt nästa höst,)?

AnnaPanna_is_back

  • Inlägg: 344
SV: Julskinka från Linderödare
« Svar #6 skrivet: 01 dec-08 kl 16:42 »
Tyvärr äter jag inte alla delarna på en gris, har t.ex. svårt för fläskfärs.
Det gör att det blir väldigt oekonomiskt att köpa en halv gris, det blir mkt att mala.
Men jag är gärna spekulant på styckade delar, som kotlettrad, skinkstek etc.

 

louise

  • Gäst
SV: Julskinka från Linderödare
« Svar #7 skrivet: 01 dec-08 kl 16:48 »
Oki, nej, dröjer nog tio år innan jag börjar sälja styckdelar. Själv maler jag inget kött utan gör grytor av de delarna.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

538 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter



- Fantastisk!
/Emma

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser