På den frågan är jag nog lite kluven. 
Jag äter ju griskött, men skulle inte kunna äta mina minigrisar.
För mig är dom sällskapsdjur och jag ser dom inte som "mat"
Visst kan man väl äta minigris, men jag tror inte att det finns någon som medvetet föder upp minigrisar till slakt.
Eller gör det det? 
Jag har länge drömt om att skaffa två linderöds-suggor som sällskap, och skulle isåfall aldrig kunna äta upp dom, men jag kommer inte att sluta äta fläsk-kött för det.
Finns trådar här på forumet som handlar om att äta både marsvin, kanin, höns, getter, får och grävling, så då kan man förmodligen äta minigrisar också...
Men jag vet inte om det är nån höjdare att slakta, dom har ju som sagt lätt att lägga på sig extra fett-reserver, växer antagligen långsammare och blir inte speciellt hög slaktvikt- om man ska se det krasst ekonomiskt.
Men får du några över som ändå ska gå till slakt så är det väl bättre att ta vara på köttet än att slänga det!
Smaklig måltid!