Image

JULSENAP (Apotekets 2012)
Click the picture to view full size.
Koka upp så att det börjar bubbla lite under omrörning. Ställ ner värmen lite och rör om tills sockret smälts.
Det kan ta 10-15 minuter.
Halvvägs tillsätts kryddblandningen med salt, kryddnejlika, cognac och 2 msk honung.
Rör om noga och rör in kryddblandningen.
Stäng av värmen och låt senapen sätta sig och svalna av lite i kastrullen.

Information om skaparen

Information

gäst

Postad14 nov-13 kl 08:37
Bredd × Höjd1024 × 768
Filstorlek143 KB
FilnamnSenap_5.JPG
Visningar112
Betyg
BBC embed code
HTML embed code
Direkt länk
Kommentarer Inga kommentarer
Aeva Media 1.4c © noisen / smf-media

Dela detta:

* Inloggade just nu

798 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter



- Tycker det verkar vara en mycket innehållsrik tidskrift. Användbara tips och råd för den nyfikne och för de som vill utveckla sitt bruk med hand och hjärta. Tack!!
/Märit Newberg

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser