JULSENAP (Apotekets 2012)
Click the picture to view full size.
Koka upp så att det börjar bubbla lite under omrörning. Ställ ner värmen lite och rör om tills sockret smälts. Det kan ta 10-15 minuter. Halvvägs tillsätts kryddblandningen med salt, kryddnejlika, cognac och 2 msk honung. Rör om noga och rör in kryddblandningen. Stäng av värmen och låt senapen sätta sig och svalna av lite i kastrullen.
Information om skaparen |
Information |
gäst
|
|
|
|
Aeva Media 1.4c © noisen / smf-media
Inloggade just nu
|
Forum
Om tidningen Åter

- Makalöst mysig och lärorik tidning för en som tycker om återbruk och självhushållning! / PW
Nya inlägg
Nytt i ditt landskap
För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer. Logga in eller registrera dig.
Nya annonser
|