Image

Apelsinmarmelad 4
Click the picture to view full size.
Låter allt koka upp i ca 15 minuter.
Använder knappt 1 1/2 liter vatten  (1.2-1.3 liter) pga uppskattad volym av saften i frukten.
Knappt 1 liter socker (0.8-0.9 liter) blandas ner innan kokning. 1L är ungefär 1.3 kg pga sockrets densitet.
Rör under kokningen och fiska upp en och annan kärna under tiden.

Information om skaparen

Information

gäst

Postad03 nov-13 kl 12:53
Bredd × Höjd1024 × 768
Filstorlek112 KB
FilnamnApelsin_M4.JPG
Visningar107
Betyg
BBC embed code
HTML embed code
Direkt länk
Kommentarer Inga kommentarer
Aeva Media 1.4c © noisen / smf-media

Dela detta:

* Inloggade just nu

584 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter



- Förvånansvärt väl sammansatt och innehållsrik tidning! Kanske är det just för att den är skriven av entusiaster, inte professionella skribenter, som den andas så mycket glädje och inspiration.
/Jeuce

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser