Click the picture to view full size.
Låter allt koka upp i ca 15 minuter. Använder knappt 1 1/2 liter vatten (1.2-1.3 liter) pga uppskattad volym av saften i frukten. Knappt 1 liter socker (0.8-0.9 liter) blandas ner innan kokning. 1L är ungefär 1.3 kg pga sockrets densitet. Rör under kokningen och fiska upp en och annan kärna under tiden.
Information om skaparen |
Information |
gäst
|
|
|
Aeva Media 1.4c © noisen / smf-media
Inloggade just nu
|
Forum
Om tidningen Åter

- Mycket intressant och inspirerande läsning! Jag har lärt mig mycket användbart, bl.a inför eventuella framtida getter. Tidningen är dessutom väldigt fin att bläddra i. Otroligt prisvärd! En får mycket för sina 30 kronor. /Sofie S
Nya inlägg
Nytt i ditt landskap
För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer. Logga in eller registrera dig.
Nya annonser
|