Image

Apelsinmarmelad 4
Click the picture to view full size.
Låter allt koka upp i ca 15 minuter.
Använder knappt 1 1/2 liter vatten  (1.2-1.3 liter) pga uppskattad volym av saften i frukten.
Knappt 1 liter socker (0.8-0.9 liter) blandas ner innan kokning. 1L är ungefär 1.3 kg pga sockrets densitet.
Rör under kokningen och fiska upp en och annan kärna under tiden.

Information om skaparen

Information

gäst

Postad03 nov-13 kl 12:53
Bredd × Höjd1024 × 768
Filstorlek112 KB
FilnamnApelsin_M4.JPG
Visningar105
Betyg
BBC embed code
HTML embed code
Direkt länk
Kommentarer Inga kommentarer
Aeva Media 1.4c © noisen / smf-media

Dela detta:

* Inloggade just nu

375 gäster, 5 användare (1 dolda)
Niklas_Elin, LimJans, Sundance, Adels

* Forum

* Om tidningen Åter



- Mycket intressant och inspirerande läsning! Jag har lärt mig mycket användbart, bl.a inför eventuella framtida getter. Tidningen är dessutom väldigt fin att bläddra i. Otroligt prisvärd! En får mycket för sina 30 kronor.
/Sofie S

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser