Anka igen med rödvinssås
Ankbröst i ugnen.
174
jan 19, 2013
|
Sparris och blomkålspuré
Sparris och blomkålspuré, blomkål blir god som puré.
147
jan 19, 2013
|
678
jan 19, 2013
|
Hassel o Anka 3
Ankan klar och skall bara vila lite.
204
4.92
okt 25, 2013
|
Hassel o Anka 2
Potatisen penslas en gång till efter 2/3 av tiden och man strör på ströbröd. Ankan är klar mellan 55-60 grader. Termometern på 56 och sedan får den vila ca 15-20 minuter under folie blir bra med bröst.
172
okt 25, 2013
|
Hjortstek 1
Stek av dovhjort.
174
okt 17, 2013
|
Anka 2
Hasselbackspotatis med ankbröst.
154
okt 25, 2013
|
Anka 1
Hasselbackspotatis med ankbröst.
141
okt 25, 2013
|
Hassel o Anka 1
Hasselbackspotatis med ankbröst.
154
okt 25, 2013
|
147
okt 25, 2013
|
133
okt 25, 2013
|
155
aug 11, 2013
|
Gryta 2
När allt är klart har 3 kg kött med olika rotfrukter, kryddor och mejeriprodukter blivit drygt 7L gryta. Det blir middag i kväll plus matlåda och 4 x 1.5L burkar att frysa in.
157
1
okt 22, 2013
|
Gryta 1
En 14L kastrull med ca 7L Gryta på älg. På hösten när rotfrukter kostar 1.50 sek/kg i butiken blir det grytor. De egna primörerna från sommaren kan man spara och äta som de är. Rätt prioritering. Morötter, Lök, Rovor, Kål, Vitkål etc är billigt nu. Enda problemet är fryskapaciteten ... huh!
136
okt 22, 2013
|