Anka igen med rödvinssås
				 
					Ankbröst i ugnen. 
				 
			  
			  193 
			  jan 19, 2013
		 | 
		
			
			 
			
				
				Sparris och blomkålspuré
				 
					Sparris och blomkålspuré, blomkål blir god som puré.
				 
			  
			  161 
			  jan 19, 2013
		 | 
		
			
			
			  721 
			  jan 19, 2013
		 | 
		
			
			 
			
				
				Hassel o Anka 3
				 
					Ankan klar och skall bara vila lite.
				 
			  
			  225
			  4.92 
			  okt 25, 2013
		 | 
		
			
			 
			
				
				Hassel o Anka 2
				 
					Potatisen penslas en gång till efter 2/3 av tiden och man strör på ströbröd. Ankan är klar mellan 55-60 grader.  Termometern på 56 och sedan får den vila ca 15-20 minuter under folie blir bra med bröst.
				 
			  
			  198 
			  okt 25, 2013
		 | 
		
			
			 
			
				
				Hjortstek 1
				 
					Stek av dovhjort.
				 
			  
			  193 
			  okt 17, 2013
		 | 
		
			
			 
			
				
				Anka 2
				 
					Hasselbackspotatis med ankbröst.
				 
			  
			  176 
			  okt 25, 2013
		 | 
		
			
			 
			
				
				Anka 1
				 
					Hasselbackspotatis med ankbröst.
				 
			  
			  164 
			  okt 25, 2013
		 | 
		
			
			 
			
				
				Hassel o Anka 1
				 
					Hasselbackspotatis med ankbröst.
				 
			  
			  175 
			  okt 25, 2013
		 | 
		
			
			
			  161 
			  okt 25, 2013
		 | 
		
			
			
			  153 
			  okt 25, 2013
		 | 
		
			
			
			  188 
			  aug 11, 2013
		 | 
		
			
			 
			
				
				Gryta 2
				 
					När allt är klart har 3 kg kött med olika rotfrukter, kryddor och mejeriprodukter blivit drygt 7L gryta. Det blir middag i kväll plus matlåda och 4 x 1.5L burkar att frysa in. 
				 
			  
			  177
			  1 
			  okt 22, 2013
		 | 
		
			
			 
			
				
				Gryta 1
				 
					En 14L kastrull med ca 7L Gryta på älg.  På hösten när rotfrukter kostar 1.50 sek/kg i butiken blir det grytor. De egna primörerna från sommaren kan man spara och äta som de är. Rätt prioritering. Morötter, Lök, Rovor, Kål, Vitkål etc är billigt nu. Enda problemet är fryskapaciteten ... huh!
				 
			  
			  154 
			  okt 22, 2013
		 |