Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Dalarna Plats söker människor  (läst 521 gånger)

spov

  • Inlägg: 4
    • Dalarna
Dalarna Plats söker människor
« skrivet: 10 sep-22 kl 13:26 »
En plats på några hektar utanför Avesta söker ett par, tre människor med tid och dådkraft för insiktsfull, kultivering!

Finnes: Ett par SMÅ åkerlappar med bördig lerjord som bröts på tidigt 1800- tal men sedan decennier ligger i träda. En skog som drömmer om fornstora dar då björken förde kommandot och granen spelade andra stämman. En lada och ett hus med en människa(kvinna 63, rask och rådig men med grav tidsoptimist störning) som odlar, röjer, slöjdar och står i. Men som själv inte kan ta vara på platsens möjlighet att producera mat, värme och skydd åt en liten grupp människor.

Önskas: Du som känner dig begränsad i din lägenhet inom pendlingsavstånd och drömmer om att skapa och odla i en köks eller skogsträdgård för eget bruk, kanske bli självförsörjande på någon eller några grödor?. Och eller som finner glädje i att inte bara vara eller strosa i skogen utan också vårda och bruka den.
Du som har många idéer men inte själv har viljan eller möjligheten att köpa mark/skog. Och inte heller har tillgång till släktingars och vänners platser.
Du som inte längtar till att bo i ett kollektiv men gärna lever enkelt och på sikt gärna skulle bo självständigt på platsen kortare eller längre perioder.
Men framför allt du som i frihet vill odla, vårda kultivera i permakulturens och det hållbara skogsbrukets anda och gärna arbetar tillsammans eller vid sidan av likasinnade.

Här finns plats för några människor till, svara med personligt meddelande.

 Spov på hoppfull kulturplats i träda!
 


Dela detta:

* Inloggade just nu

162 gäster, 1 användare
alternaiv

* Forum

* Om tidningen Åter- Som vanligt ett mångfacetterat och informativt nummer om mycket som hör självhushållningen till.
/Håkan

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser