Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne: Värmland Kvinna och katt söker bostad nära Stöllet  (läst 226 gånger)

Rosanne

  • Inlägg: 2
    • Östergötland
Värmland Kvinna och katt söker bostad nära Stöllet
« skrivet: 05 maj-24 kl 19:58 »
Jag ska eventuellt gå en utbildning på Klarälvdalens folkhögskola till hösten och vill därför börja undersöka möjligheterna till att hyra bostad inom ca 30 min med bil från skolan i Stöllet.
Jag kan tänka mig olika varianter av boende, en stuga, rum eller liknande men ett krav är att det är lämpligt för en katt att flytta med som både vill kunna vara ute och inne. Så inte nära större vägar. Jag som söker är 34 år, natur- och djurintresserad, lugn och är mån om att ta hand om mitt boende. Referenser från tidigare hyresvärd kan ges. Vänliga hälsningar Rosanne och katten Blåbär


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

317 gäster, 2 användare
von tratt, malarmaster

* Forum

* Om tidningen Åter- Tidningen åter har jag läst i några år som prenumerant innan dess läste jag hos vänner. Genom åren har jag utvecklats det har även tidningen och att ledaren skrivs av en så härlig och äkta människa som erkänner att man ibland får ge upp och tänka om. ALLA borde ha tidningen!
/ Maria

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser