Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Tjurtvillingar  (läst 234 gånger)

Emma Olsson

  • Inlägg: 1
Tjurtvillingar
« skrivet: 10 maj-21 kl 12:41 »
Hejsan!!

Någon som har fått tvillingtjurar ? Isåfall kanske nån har koll på om dom blir sterila då jag hört att en tjej och en tjur som tvillingar påverkar det.

Mvh

 

Thomas_

  • Inlägg: 2122
  • Biodling sedan -94, Möbel/Finsnickare sedan -97.
    • Skåne
SV: Tjurtvillingar
« Svar #1 skrivet: 10 maj-21 kl 13:15 »
Två kalvar av samma kön blir inte sterila, nej. En kvigkalv som är tvilling med en tjurkalv blir däremot steril, men inte brodern... (Men det förekommer undantag då bägge blir fertila trots allt.)
Egenföretagare som lever på bi, pollineringstjänster, avel och drottningodling, uthyrning av bisamhällen till företag och privatpersoner, honung, samt snickeriarbeten. Bedriver Buckfastavel sedan 25 års tid, och är lärare på Fristads Folkhögskolas utbildning i Yrkesbiodling.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

429 gäster, 10 användare (2 dolda)
Ett svart får, OliK, alternaiv, per.martinsson, ThomasS, Benkes, Sven.82, fri

* Forum

* Om tidningen Åter- Senaste numret (3/19) var verkligen jätteintressant (även om alla brukar vara intressanta). Gillar artiklarna om framtiden och skulle gärna läsa mer om alternativa, positiva framtidsvisioner (det är dags att se något annat än kollapsbaserade domedagsprofetior). Vill också lära mig mer om olika toalettlösningar.
/ Hanna

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser