Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  Skogsträdgården  (läst 656 gånger)

Tångräkan

  • Inlägg: 1349
    • Åland
Skogsträdgården
« skrivet: 22 maj-21 kl 08:57 »
Jag vill rekommendera "Skogsträdgården" av Philipp Weiss och Annevi Sjöberg.

Den är en handbok i hur man bygger upp en skogträdgård från grunden och hur man kan tänka långsiktigt när det gäller att odla ätliga perenna växter och gynna biologiska mångfald. Den blev utsedd till Årets trädgårdsbok 2018.

Samma författare har även gett ut boken "Fleråriga grönsaker - Upptäck, odla, njut" tillsammans med Daniel Larsson.

Dessa böcker kompletterar varandra fint. Vissa saker tas upp i båda medan annat bara finns i en av dem. De började skriva den förstnämnda men insåg att det var så stort projekt att de bestämde sig för att ge ut en bok med växtporträtt först, alltså Fleråriga grönsaker. Den blev också nominerad till Årets trädgårdsbok 2016.


Var dig själv, alla andra är redan upptagna.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

333 gäster, 5 användare
Lugnebergagård, donderboss, ärt, Jenny Demmers, svartkjeft

* Forum

* Om tidningen Åter- Att jag läst samtliga gamla nummer som fanns att få tag på för utlåning av denna tidning säger väl en hel del om vad jag tycker om den. En del av dem har jag lånat flera gånger. Jag älskar tidningen! Den är idérik, hoppingivande, livsbejakande, inspirerande och informativ och får mig att sjuda av iver och verksamhetslust. Jag kommer att köpa gamla nummer några i taget och nu är det verkligen dags att starta en prenumeration!
/Anneli

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser