Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Bortstött getkilling  (läst 5563 gånger)

Trollmor

  • Inlägg: 10689
  • Måtte jag inte leva förgäves.
    • -
SV: Bortstött getkilling
« Svar #20 skrivet: 03 apr-17 kl 08:46 »
Det beror på hur killingar flaskmatas, hur lång tid, om de får möjlighet att träffa mamman och flocken var dag osv. Har killingen bott inne hos människorna en längre tid och fått för sig att den hör till människofamiljen kan återplanteringen tvärtom bli riktigt svår. Naturligtvis måste en flytta på en killing vars mamma kastar iväg den. Jag brukade ha en liten stadig spjälkätte, ibland med värmelampa över, inne hos flocken.
Jag tror att vi har haft helt olika getindivider, du och jag, SussiloII!   ;D
En får va gla att en ä sum en ä, när en nu ente ä sum en saa.

SussiloII

  • Inlägg: 580
    • Småland
SV: Bortstött getkilling
« Svar #21 skrivet: 03 apr-17 kl 09:01 »
Naturligtvis har vi inte haft samma getter.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

263 gäster, 3 användare
alfhild, Svart, fri

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser