Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Lugn kvinna söker alternativt community / jobb / bostad  (läst 1006 gånger)

Naturen__0022

 • Inlägg: 9
  • -
Hej.

Jag heter Klara och är 26 år gammal. Jag bor i Stockholm. Jag är en lugn och jordnära kvinna, som söker en alternativ bostad. Min situation är lite annorlunda.

Jag besitter mig i en hemsk situation i mitt liv. Jag bor i Stockholm, men är extremt EMF strålnings känslig. Jag har varit sjukskriven i flera år. Jag gick igenom ett enormt spirituellt uppvaknande (kundalini uppvaknande). Sedan fick jag väldigt många komplikationer med min hälsa och utvecklade extrem känslighet för EMF strålning. Komplikationer med min hälsa har varit magbesvär, utbrändhet, depression och smärta i kroppen. Under denna processen har jag inte kunnat haft någon familj eller community att luta mig tillbaka till, då jag inte kommer från dom bästa förhållanderna.

Jag har lärt mig otroligt mycket under denna resan och jag har äntligen börjat hitta nycklar till vad som hjälper mig må bättre och vad som sakta men säkert läker min kropp och hälsa.

Tyvärr ju längre har befinner mig i denna situationen i Stockholm, desto sjukare och sämre känner jag mig. Jag känner att jag måste börja söka mig ifrån Stockholm nu.

Jag har inget jobb, mycket pengar eller körkort. Men jag vill försöka ändå.

Jag skulle kunna tänka mig att hyra ett rum eller boende hos någon utanför Stockholm på landet och hjälpa till med olika sysslor. Jag är naturligt väldigt bra med djur, barn och människor. Också väldigt bra på att städa och hålla omkring. Jag skulle kunna hjälpa till med djurhållning, barn passning, djur passning och trädgårds/hushålls arbete för att få bo gratis. Skulle kunna bo gratis och göra sånt ett tag och sedan börja söka mig ett jobb i närheten.

Jag skulle behöva komma någonstans och vara och börja om i mitt liv och komma bort från den dåliga miljön i Stockholm. Sedan kan jag sakta men säkert bygga upp mig själv igen långt bort från strålning och stress.

Jag är också enormt intresserad av eko odling och allmänt trädgårdsarbete. Mina intressen i övrigt är också folktro mytologi historia, virka, sy kläder och andra hantverkar aktiviteter.

Jag är också helt öppen för att börja jobba någonstans och bo i något när liggande by, stuga eller stad. Så om ni vet något jobb någonstans i Sverige som skulle kunna passa mig, tar jag gärna emot det tipset.

Jag provar göra detta inlägg, då jag hamnat i botten i mitt liv. Jag har ingen familj som kan hjälpa mig och jag måste bara komma ifrån denna situationen i mitt liv.

Om ni vet något eller söker någon som mig eller till och med skulle kunna tänka er att starta upp något liknande som det jag söker, så hör gärna av er.

Varma hälsningar.

Klara.

MuirHill

 • Inlägg: 11
  • Västergötland
SV: Lugn kvinna söker alternativt community / jobb / bostad
« Svar #1 skrivet: 16 sep-23 kl 18:32 »
Hej. Har ett torp nära Vänern och granne med skogen. söder om Kristinehamn som ligger i en gammal bebyggelse med bofasta på sina små gårdar. Är själv en pesionär som jobbar. Eget rum finns som är nyrenoverat.

MuirHill

 • Inlägg: 11
  • Västergötland
SV: Lugn kvinna söker alternativt community / jobb / bostad
« Svar #2 skrivet: 19 sep-23 kl 17:51 »
Hej vet inte om du fick mitt svar? I så fall? Bekräfta gärna oavset intresse eller ej.

Skogsvilde

 • Inlägg: 16801
 • Om det inte dödar dig muterar och försöker på nytt
  • -
SV: Lugn kvinna söker alternativt community / jobb / bostad
« Svar #3 skrivet: 19 sep-23 kl 18:18 »
Hej vet inte om du fick mitt svar? I så fall? Bekräfta gärna oavset intresse eller ej.
Medlemmen var inne den 6/9 senast så du får nog ge dig till tåls.
Eller skicka ett pm då många har avisering på detta.
E-nr är inte det minsta lilla farliga.
Det kan vara produkten som döljer sig bakom som ställer till det.
Men inte nödvändigtvis.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

233 gäster, 5 användare (1 dolda)
xaelanar, Hönshjärna, MagdaMaggan, Anette Unger

* Forum

* Om tidningen Åter- Rotade fram denna då ja nyss fått barn. Bra förklarat i "från tröja till blöja" som sagt.. gott o blandat!!!
/Sanna

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser