Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Skåne Herrgårdskollektiv utanför Malmö!  (läst 858 gånger)

Rickard Sandgren

  • Inlägg: 1
Skåne Herrgårdskollektiv utanför Malmö!
« skrivet: 31 jul-23 kl 21:37 »
Hej odling och trädgårdsentusiaster!

Den 1 september finns ett rum ledigt hos oss på herrgården Prydesholm för inflytt. Huset ligger en kort busstur ifrån Malmö.
Vi är ett kollektiv på totalt 5 personer(inklusive dig)(+ en liten på snart 2 år). Viktigt att du har social skillz och gärna kollektiv-van då det finns många ytor att samsas på och ta hand om.

Huset är stort och likaså trädgården, så det är ett ypperligt tillfälle om du har någon form av intresse för växter/trädgård/odling/ta hand om miljarder av fruktträd etc!!
Har du ingen bil tar det ungefär en halvtimme med gång+buss till värnhem tex (bra bussförbindelser, 2 bussar o välja på). Cykla kanske 25-35 minuter till Södervärn (utan el).

Här hittar du en annons på fb med lite bilder: https://www.facebook.com/groups/kollektiv.i.skane/permalink/6384170151659778

Hyran ligger på strax över 4000 totales.

Hör av dig så kan vi ses o kolla om vi matchar. =)

mvh Rickard


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

337 gäster, 9 användare (2 dolda)
xaelanar, Adels, Själv är bäste dräng, Nina W, Oskari, Berberis, kloge74

* Forum

* Om tidningen Åter- Att jag läst samtliga gamla nummer som fanns att få tag på för utlåning av denna tidning säger väl en hel del om vad jag tycker om den. En del av dem har jag lånat flera gånger. Jag älskar tidningen! Den är idérik, hoppingivande, livsbejakande, inspirerande och informativ och får mig att sjuda av iver och verksamhetslust. Jag kommer att köpa gamla nummer några i taget och nu är det verkligen dags att starta en prenumeration!
/Anneli

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser